Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University Glass Partitions

The University needed to form a new, operational, team office within an existing, busy, working area, without compromising on the space used by adjacent departments.

Co-operating with all parties concerned, apss produced a space plan that made better use of the existing space.  The works involved installing a new suspended ceiling, double-glazed partitions with integral blinds and doors, new carpets and decoration throughout – which apss project managed.

Without adversely affecting neighbouring teams, apss created an effective working environment. The new office gave the team the privacy and professional atmosphere that they wanted, without the University having to acquire additional work space or re-locate other functions elsewhere.

Talk to us

If you have any questions about our products or services then please do not hesitate to contact us.

Tel: 0800 0282307

Other Case Studies